Helping Hand

ZwiProtect

Bij zwiProtect hebben we als doel het energiepeil van alle leven op aarde te bevorderen en hierbij focussen wij ons op de twee pilaren: Rust en Energie.

 

Rust

Via ons uitgebreid theeassortiment willen we jullie aanzetten tot het regelmatig nemen van enkele momentjes voor jezelf, thuis of op kantoor, met een heerlijke kop thee.

Energie

Ons stralingswerende gamma helpt het lichaam maar ook de dieren en planten rondom ons om meer ruimte vrij te maken voor hun basisfuncties door de negatieve stralingsinvloeden weg te nemen.

Draadloze toestellen zijn niet meer uit de huidige maatschappij weg te denken dus moeten we er verantwoord en op een zo veilig mogelijke manier mee omgaan.

Alle producten in onze webshop hebben we zorgvuldig geselecteerd en getest alvorens aan te bieden.

Bij ons vind je geen goedkope import maar enkel hoogwaardige producten met positieve recencies.

Het is ons doel dan ook om op een laagdrempelige manier onze positieve ervaringen met jullie te kunnen delen.

Heb je enige vraag, opmerking of bedenking, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Samen voor een energiekere en stralingsneutrale wereld!

Warehouse Workers

Bert

Aankoop & Logistiek

Leveranciers van de hoogste kwaliteit selecteren om nadien de juiste hoeveelheden op het juiste moment bij onze klanten te krijgen. Elke levering voldoet aan de hoge zwiProtect kwaliteisnormen.

Peinzende freelancer

An

Webdesign

Weinig klikken en veel informatie, dat is mijn doel! Onze klanten worden graag duidelijk maar ook snel geïnformeerd. Een gepaste begeleiding voor elke klant, daar gaan we voor!

man camera het nemen van foto fotograaf

Lieke

Customer Service

Wij streven ernaar om onze klanten een zo goed mogelijk beeld te geven van onze producten. Dit doen we door duidelijke fotos en omschrijvingen te plaatsen. Tevens wordt elke vraag persoonlijk behandeld.